Екскурзии до Швеция
СКАНДИНАВИЯ с Хелзинки - вариант 2
Продължителност: 16 дни / 15 нощувки

Транспорт: Автобус

СКАНДИНАВИЯ с Хелзинки вариант 2
 
 
 
Цена от: 1790 лв.
Маршрут: София- Братислава - Берлин - Дрезден - Копенхаген - Осло - Сьогне Фиорд - Стокхолм - Хелзинки - Гьотеборг - Малмьо - Хамбург - Берлин - Прага – Будапеща - София
Продължителност: 16 дни/15 нощувки
Транспорт: автобус
 
За автобусен вариант Скандинавия с Хелзинки – вариант 1 натиснете ТУК
За самолетен вариант Скандинавия с Хелзинки – вариант 1 с кацане Копенхаген и излитане от Малмьо натиснете ТУК
За самолетен вариант Скандинавия с Хелзинки – вариант 1 с кацане Копенхаген и излитане от Берлин натиснете ТУК
 
За автобусен вариант Скандинавия с Хелзинки – вариант 2 натиснете ТУК
За самолетен вариант Скандинавия с Хелзинки – вариант 2 с кацане Копенхаген и излитане от Малмьо натиснете ТУК
За самолетен вариант Скандинавия с Хелзинки – вариант 2 с кацане Копенхаген и излитане от Берлин натиснете ТУК
 
 
Дати :
15.06.2017-30.06.2017
17.07.2017-01.08.2017
03.08.2017-18.08.2017
 
 
Отстъпки за ранни записвания до края на:
ОКТОМВРИ - 11%     НОЕМВРИ - 10 %           ДЕКЕМВРИ - 7%              
ЯНУАРИ - 6 %           ФЕВРУАРИ -5%             МАРТ - 4%      
АПРИЛ - 3%              МАЙ - 2%                   
 
 
Цената включва:
-
15 нощувки в хотели 2*,3* и 4* в околностите, а някои и в центровете на градовете; ( 1 - Братислава, 1 - в района на Хамбург, 2 - Берлин, 1 - Копенхаген, 3 - на ферибота, 2 - до Осло, 2 - Стокхолм, 1 - Малмьо; 1 - до Прага; 1 - Будапеща);
- 13 закуски в ресторантите на хотелите;
- транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;
- фериботни билети Германия - Дания;
- фериботен билет Копенхаген - Осло в каюти по 4 човека;
- екскурзоводско обслужване;
- представител от фирма „АЛЕГРА ВИ ТУР”;
 
 
Цената не включва:
- медицинска застраховка (около 17 лв на човек при 5000 ЕВРО покритие на Застрахователна компания ГРУПАМА ЕАД,, за клиенти над 65 год. има оскъпяване) - заплаща се предварително в офиса;
- екскурзия до Сьогне Фиорд по желание при минимум 20 човак – 20 евро - заплаща се предварително в офиса;
- разходка с корабче по Сьогне Фиорд (по желание) - около 35 евро за билет за корабчето - заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за самостоятелна стая – 30 % от пакетната цена - заплаща се предварително в офиса;
- фериботни билети Стокхолм – Хелзинки – Стокхолм - 50 евро - заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за двойна каюта на ферибота Копенхаген - Осло - 50 Евро - заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за двойна каюта на ферибота Стокхолм - Хелзинки - Стокхолм - 100 Евро - заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за 2 нощувки в хотела в Стокхолм, за оставащите там - 30 Евро на човек - заплаща се предварително в офиса;
- застраховка "Оттмяна на пътуване" на фирма Групама ЕАД- повече информация може да намерите ТУК;
- музейни такси
, посещенията са по желание- за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ - около по 40 евро за Дания Норвегия и Швеция в съответната валута.
Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси!!!

 
 
ОТСТЪПКИ:
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти и пенсионери, за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена.
Могат да се ползват само два вида отстъпки!!!
 
 
 
 
ПРОГРАМА:

Ден 1: Тръгване: от Бургас – Сливен- Хасково - Стара Загора – Пловдив - Пазарджик (срещу доплащане) и от София в 8:00 ч. от международна автогара „Сердика”. Нощувка в Братисла.

Ден 2: Закуска. Отпътуване за Берлин- новата столица на Германия. Нощувка в Берлин.

Ден 3: Закуска. Отпътуване за Копенхаген в 7:45. Пристигане около 17 ч. Разходка в центъра на Копенхаген и вечерта посещение на прочутия увеселителен парк Тиволи. Нощувка в Копенхаген.
 
Ден 4: Закуска. Панорамна обиколка на Копенхаген с местен екскурзовод и разглеждане на площада на Кметството с Градския съвет в ренесансов стил и статуята на основателя на Копенхаген – епископ Абсалон – над главния вход; Националния музей; богатата сбирка от антично изкуство датска и френска живопис на Глиптотеката; ренесансовата постройка на стоковата борса; статуята символ на града „Малката Русалка”; чудесния масивен комплекс от сив камък – замъка Кристиянсборг; музея към замъка на Амалия със смяната на караула; Колоната на свирачите на лур; масивната мраморна църква в бароков стил; малката, но кокетна сграда на замъка Розенборг; първата пивоварна „Карлсберг” (1847 г.); Кръглата кула (някогашна обсерватория); Националната художествена галерия, включваща творби от Златния век на Датското изкуство до днес; Кралската оръжейна; готическата постройка на Църквата на Спасителя; неокласическата фасада на Църквата на Дева Мария. Разходка из пазарния район. На чаша бира в най-аристократичната част на града - Новото пристанище. Свободно време за посещение на двореца Розенборг, Глиптотеката, разходка с корабче по каналите. В 15.00 часа качване на голям, атрактивен, ферибот за Осло. Настаняване в каюти. Фериботът е луксозен и разполага с барове с жива музика, ресторанти, магазини, игрални зали. Вечеря в луксозен ресторант с включени напитки. Нощувка на ферибот.
 
Ден 5: Закуска. Сутринта пристигане в Осло. Панорамна обиколка на Осло.  с местен екскурзовод и разглеждане на Замъка Акерсхус; сдържаната стилна сграда на Кралския дворец; внушителната и модерна сграда на Кметството; Националния театър; Националната галерия; свръхмодерния Център на изкуството; прочутите монументални дървени църкви; парка Фрогнер с огромният Музей на Вигеланд на открито; образеца на норвежката национална архитектура - Музея на норвежкото народно изкуство. Нощувка до Осло.
 
Ден 6: Закуска. Отпътуване за големия Сьогне Фиорд през местности с невероятна панорама. По желание разходка с корабче по най-красивата част на фиорда (с доплащане 55 евро). Нощувка в района на Осло.
 
Ден 7: Закуска. Тръгване за Стокхолм. Пристигане рано следобед и разходка в Стокхолм. Нощувка в Стокхолм.
 
Ден 8: Закуска. Панорамна обиколка на Стокхолм с местен екскурзовод и разглеждане на Кралския дворец в бароков стил и парка със скулптурите и изящния Китайски павилион; Националния музей; кораба-музей „Ваза”; музея на открито „Скансен”; центъра на политическия живот на града – Кметството във венециански стил със Златната банкетната и Синята зала (където се дават Нобеловите награди); Рицарския дом в бароков стил; „Версай в миниатюра” – Дротнинхолмски дворец (UNESCO), където живее кралската фамилия; Дротнинхолмски театър; най-високата 155 м телевизионна кула в Скандинавия; Операта; Катедралата в романски готически стил, където са коронясвани шведските крале; Парламента. Следобед свободно време. Вечерта качване на ферибота за Хелзинки (нощувка в каюти). Автобусът с основния багаж на пътниците остава в Стокхолм. За нежелаещите да посетят Хелзинки - могат да останат в Стокхолм - доплащане за нощувка 15 евро на човек в двойна стая. Нощувка на ферибота в каюти по 4 човека.
 
Ден 9: Сутринта пристигане в Хелзинки. Панорамна обиколка. Разглеждане на Хелзинки със Сенатския площад, за да се възхитите от неокласическата архитектура и единствената публично показваната статуя в света на руския цар Александър ІІ. Свободно време. Качване на ферибота за Стокхолм. Нощувка на ферибота в каюти по 4 човека.
 
Ден 10:. Сутринта пристигане в Стокхолм. Свободно време с възможност за посещение на музей. Нощувка в Стокхолм.
 
Ден 11: Закуска. Отпътуване за Гьотеборг  - вторият по големина град в Швеция, разположен на западното крайбрежие, където река Йота се влива в пролива Категат на Северно море. Намира се на почти еднакво разстояние от трите скандинавски столици Стокхолм, Осло и Копенхаген. Голямото Гьотеборгско пристанище и неговите транспортни връзки със седемте морета е портал към целия свят. Днешният Гьотеборг е основан с кралски указ в 1624 г. от големия шведски крал Густав II Адолф. Разглеждане на града - Кронхюсет, където сега се намира музеят на Гьотеборг, е най-старата сграда, построена през 1643-1653 г., най-важния площад - Густав Адолфс торг, оформен като голям квадрат със статуя на основателя на града, и друг архитектурен паметник - Борсата - място за заседанията на местната власт и официални тържества, Сградата на общината е творение на Никодемус Тесин-старши (1651-1681), прочутия фонтан Посейдон на Йотаплац. Отпътуване за Малмьо с отбиване за фотопауза в замъка Тьольохолм и фиорда Кунгсбака. Продължаване за Малмьо. Вечерна разходка в града с разглеждане на площада Стурторьет, конната статуя на Карл X Густав, площад Лила Торг, църквата Санкт Петри и кметството. Нощувка в Малмьо.
 
Ден 12: Закуска. Отпътуване за Германия.През острова Фюнен с разглеждане на гр  Одензе - e един от най-старите градове в Дания. В Одензе през 1805г. е роден известният писател, поет и разказвач Ханс Кристиан Андерсен. Неговата родна къща сега е музей, посещаван ежегодно от множество туристи. Нощувка в района на Хамбург.
 
Ден 13: Закуска. Панорамна разходка, а в Хамбург  с възможност за щопинг. Отпътуване за Берлин. Туристическа програма в Берлин с разглеждане на най-голямата историческа забележителност - Бранденбургската врата; Парижкия площад; Културния център; Потсдамския площад; монументалната сграда на Парламента; великолепния дворец на Софи Шарлот; Колоната на победата; берлинската гордост от XIX век – Кметството; мемориала на Берлинската стена; Двореца на престолонаследника; една от най-красивите средновековни църкви „Св. Дева Мария”.. Нощувка в Берлин.
 
Ден 14: Закуска. Отпътуване за Прага. Отбиване и кратка разходка в Дрезден с разглеждане на историческия център на Дрезден на левия бряг на Елба, Земперопер, Резиденцията, Дрезднер Цвингер, Бароковата Катедрала Св. Богородица. Продължване за Прага. Нощувка в Прага
 
Ден 15: Закуска. Туристическа обиколка на Златния град Прага със стоте островърхи кули – своеобразна приказна архитектура и незабравима музика. Столицата на свещената Римска империя през XIV век придобива своя характерен готически облик с наслояванията по-късно на изящния Ренесанс и пищния Барок. Заставайки на Карловия мост с редица статуи ще видите на едната страна Мала страна (“малкия квартал”) - един от най-интересните квартали с аристократична архитектура, а на другата страна - Новия и Стария град. Те могат да се обходят за около половин час като ще видите: Витлеемската капела, помпозният бароков дворец “Клам-Галас”, Домът на Черната Богородица, Къщата-музей на Франц Кафка, най-пищното здание на Общината, Барутната кула, Староградския площад, църквата “Св. Микулаш”, Старото кметство с часовниковата кула, Синагогата, Вацлавския площад с конната статуя на св.Вацлав и накрая Пражкият замък Храдчани. От острия връх на хълма, монументалният дворцов комплекс повече от хиляда години е бил свидетел на събитията на града. Физическото и духовно сърце на замъка е Катедралата на Св. Вит. Няма да пропуснете и златната уличка, където император Рудолф II заключвал алхимиците, за да превръщат оловото в злато. Тук до Катедралата е Кралският дворец и грандиозната зала на Владислав. Тук са и Базиликата Св. Иржи и Метоха. От укрепленията на замъка ще видите величествена гледка към приказните сто островърхи кули, издигащи се над покривите. Отпътуване за Будапеща. Нощувка в Будапеща
 
Ден 16: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София около 20.00 часа.
 
 
 
 
 ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПРОДУКТ НА “АЛЕГРА ВИ ТУР”.
 
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане и препотвърждение при събран минимум 10 човека);
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години не придружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант  на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.
- В някои от държавите е задължително да се плаща сити такса в хотелите между 1 и 5  Евро на вечер при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция от клиентите или предварително събрана от водача преди настаняване.
- Не обявените хотели в програмите, ще бъдат обявени 7 дни преди отпътуването.
- Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носният в себе си  от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 работни дни преди датата на отпътуване.
- При самолетните програми, когато се ползват полети на ниско тарифни компании (WIZZ air, RYAIAN air) цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air и RYAIAN air
- Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване"
- Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500170000193 / с валидност  от 00:00 часа на  15.03.2017 до 24:00 часа на 14.03.2018 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Адрес: гр.София 1124 бул. Цариградско шосе № 47А,Блок В ет.3(вход от ул. Николай Ракитин) тел. +359 2 915 88 88, За щети: 0700 123 32; е-маил: office@groupama.bg

 

 ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕСТИНАЦИИТЕ: 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЪРЖАВИТЕ:ОФЕРТА № 2423

Стокхолм
Шведската столица Стокхолм е разположена на Балтийско море или по-точно – 14 острова, опасани от каналите, по които водите на езерото Меларен се вливат в морето. Десетките красиви мостове и разминаващи се ладии и моторни лодки по каналите, врязани навътре в града, правят града необикновено живописен. Осло ще ви посрещне със сдържаната си северна архитектура и с чувството за мълчаливо достойнство присъщо на всеки норвежец, независими от материалното му благополучие и социалното му положение. В никоя друга скандинавска столица няма да почувствате толкова явно и устойчиво запазената народна традиция. Копенхаген /”търговско пристанище”/ е най-гъсто населената столица и един от най-старите градове в Скандинавия с характерни елегантни островърхи кули, павирани улици. Богат, многопластов град, където хората работят, играят, пазаруват и живеят пълноценно във всяка една от частите му. Копенхаген е изключително живописен град с тъмночервени тухлени сгради, оживени площади, чудесни тихи паркове, старинни улици и красиви мостове, които правят града празничен и същевременно уютен.

Сьогне фиорд (Sognefjord) е най-големият фиорд в Норвегия и вторият по големина изобщо в света. Освен най-дълъг този фиорд е и най-дълбок в Норвегия. Той се простира на 204 км навътре в сушата, а водите му достигат дълбочина от 1200 м. Падината измерена над и под нивото на водата достига до внушителните 2 100 м. Зогнефиорд е най-внушителният от фиордите в Западна Норвегия. Гледката на огромния, дълбок, стръмен и невероятно красив фиорд не може да бъде побрана в един обхват на човешкия поглед. дълбоките, стръмните и красивите фиорди в света. Зогнефиорд е един от 200-та главни фиорда, които карат западното крайбрежие на Норвегия прилича на разкъсан от ветровете флаг.Ненадмината обаче си остава разходката с корабче по вода, която трае няколко часа и която разкрива детайлно могъщата красота на тази ледена планина. Туристите имат възможност да се докоснат до тази неопитомена от човека природа, макар че и тук, на малките суши по фиорда живеят хора.
Полезни връзки:

екскурзии до Скандинавия | екскурзия до Скандинавия | екскурзии Скандинавия | екскурзия Скандинавия | автобусни екскурзии до Скандинавия | автобусна екскурзия до Скандинавия | самолетни екскурзии до Скандинавия | самолетна екскурзия до Скандинавия | автобусна екскурзия Скандинавия | автобусни екскурзии Скандинавия | самолетна екскурзия Скандинавия | самолетни екскурзии Скандинавия | самолетна екскурзия Скандинавия | информация за Скандинавия | любопитни факти за Скандинавия | оферти до Скандинавия | оферта за Скандинавия | екскурзии до Дания | екскурзия до Дания | екскурзии Дания | екскурзия Дания | автобусни екскурзии до Дания | автобусна екскурзия до Дания | самолетни екскурзии до Дания | самолетна екскурзия до Дания | автобусна екскурзия Дания | автобусни екскурзии Дания | самолетна екскурзия Дания | самолетни екскурзии Дания | самолетна екскурзия Дания | информация за Дания | любопитни факти за Дания | оферти до Дания | оферта за Дания | екскурзии до Берлин | екскурзия до Берлин | екскурзии Берлин | екскурзия Берлин | автобусни екскурзии до Берлин | автобусна екскурзия до Берлин | самолетни екскурзии до Берлин | самолетна екскурзия до Берлин | автобусна екскурзия Берлин | автобусни екскурзии Берлин | самолетна екскурзия Берлин | самолетни екскурзии Берлин | самолетна екскурзия Берлин | информация за Берлин | любопитни факти за Берлин | оферти до Берлин | оферта за Берлин | екскурзии до Дрезден | екскурзия до Дрезден | екскурзии Дрезден | екскурзия Дрезден | автобусни екскурзии до Дрезден | автобусна екскурзия до Дрезден | самолетни екскурзии до Дрезден | самолетна екскурзия до Дрезден | автобусна екскурзия Дрезден | автобусни екскурзии Дрезден | самолетна екскурзия Дрезден | самолетни екскурзии Дрезден | самолетна екскурзия Дрезден | информация за Дрезден | любопитни факти за Дрезден | оферти до Дрезден | оферта за Дрезден | екскурзии до Копенхаген | екскурзия до Копенхаген | екскурзии Копенхаген | екскурзия Копенхаген | автобусни екскурзии до Копенхаген | автобусна екскурзия до Копенхаген | самолетни екскурзии до Копенхаген | самолетна екскурзия до Копенхаген | автобусна екскурзия Копенхаген | автобусни екскурзии Копенхаген | самолетна екскурзия Копенхаген | самолетни екскурзии Копенхаген | самолетна екскурзия Копенхаген | информация за Копенхаген | любопитни факти за Копенхаген | оферти до Копенхаген | оферта за Копенхаген | екскурзии до Осло | екскурзия до Осло | екскурзии Осло | екскурзия Осло | автобусни екскурзии до Осло | автобусна екскурзия до Осло | самолетни екскурзии до Осло | самолетна екскурзия до Осло | автобусна екскурзия Осло | автобусни екскурзии Осло | самолетна екскурзия Осло | самолетни екскурзии Осло | самолетна екскурзия Осло | информация за Осло | любопитни факти за Осло | оферти до Осло | оферта за Осло | екскурзии до Сьогне Фиорд | екскурзия до Сьогне Фиорд | екскурзии Сьогне Фиорд | екскурзия Сьогне Фиорд | автобусни екскурзии до Сьогне Фиорд | автобусна екскурзия до Сьогне Фиорд | самолетни екскурзии до Сьогне Фиорд | самолетна екскурзия до Сьогне Фиорд | автобусна екскурзия Сьогне Фиорд | автобусни екскурзии Сьогне Фиорд | самолетна екскурзия Сьогне Фиорд | самолетни екскурзии Сьогне Фиорд | самолетна екскурзия Сьогне Фиорд | информация за Сьогне Фиорд | любопитни факти за Сьогне Фиорд | оферти до Сьогне Фиорд | оферта за Сьогне Фиорд | екскурзии до Стокхолм | екскурзия до Стокхолм | екскурзии Стокхолм | екскурзия Стокхолм | автобусни екскурзии до Стокхолм | автобусна екскурзия до Стокхолм. самолетни екскурзии до Стокхолм. самолетна екскурзия до Стокхолм. автобусна екскурзия Стокхолм. автобусни екскурзии Стокхолм. самолетна екскурзия Стокхолм. самолетни екскурзии Стокхолм. самолетна екскурзия Стокхолм. информация за Стокхолм. любопитни факти за Стокхолм. оферти до Стокхолм. оферта за Стокхолм. екскурзии до Хелзинки. екскурзия до Хелзинки. екскурзии Хелзинки. екскурзия Хелзинки. автобусни екскурзии до Хелзинки. автобусна екскурзия до Хелзинки. самолетни екскурзии до Хелзинки. самолетна екскурзия до Хелзинки. автобусна екскурзия Хелзинки. автобусни екскурзии Хелзинки. самолетна екскурзия Хелзинки. самолетни екскурзии Хелзинки. самолетна екскурзия Хелзинки. информация за Хелзинки. любопитни факти за Хелзинки оферти до Хелзинки оферта за Хелзинки екскурзии до Гьотеборг екскурзия до Гьотеборг екскурзии Гьотеборг екскурзия Гьотеборг автобусни екскурзии до Гьотеборг автобусна екскурзия до Гьотеборг самолетни екскурзии до Гьотеборг самолетна екскурзия до Гьотеборг автобусна екскурзия Гьотеборг автобусни екскурзии Гьотеборг самолетна екскурзия Гьотеборг самолетни екскурзии Гьотеборг самолетна екскурзия Гьотеборг информация за Гьотеборг любопитни факти за Гьотеборг оферти до Гьотеборг оферта за Гьотеборг екскурзии до Малмьо екскурзия до Малмьо екскурзии Малмьо екскурзия Малмьо автобусни екскурзии до Малмьо автобусна екскурзия до Малмьо самолетни екскурзии до Малмьо самолетна екскурзия до Малмьо автобусна екскурзия Малмьо автобусни екскурзии Малмьо самолетна екскурзия Малмьо самолетни екскурзии Малмьо самолетна екскурзия Малмьо информация за Малмьо любопитни факти за Малмьо оферти до Малмьо оферта за Малмьо екскурзии до Хамбург екскурзия до Хамбург екскурзии Хамбург екскурзия Хамбург автобусни екскурзии до Хамбург автобусна екскурзия до Хамбург самолетни екскурзии до Хамбург самолетна екскурзия до Хамбург автобусна екскурзия Хамбург автобусни екскурзии Хамбург самолетна екскурзия Хамбург самолетни екскурзии Хамбург самолетна екскурзия Хамбург информация за Хамбург любопитни факти за Хамбург оферти до Хамбург оферта за Хамбург екскурзии до Прага екскурзия до Прага екскурзии Прага екскурзия Прага автобусни екскурзии до Прага автобусна екскурзия до Прага самолетни екскурзии до Прага самолетна екскурзия до Прага автобусна екскурзия Прага автобусни екскурзии Прага самолетна екскурзия Прага самолетни екскурзии Прага самолетна екскурзия Прага информация за Прага любопитни факти за Прага оферти до Прага оферта за Прага екскурзии до Финландия екскурзия до Финландия екскурзии Финландия екскурзия Финландия автобусни екскурзии до Финландия автобусна екскурзия до Финландия самолетни екскурзии до Финландия самолетна екскурзия до Финландия автобусна екскурзия Финландия автобусни екскурзии Финландия самолетна екскурзия Финландия самолетни екскурзии Финландия самолетна екскурзия Финландия информация за Финландия любопитни факти за Финландия оферти до Финландия оферта за Финландия екскурзии до Швеция екскурзия до Швеция екскурзии Швеция екскурзия Швеция автобусни екскурзии до Швеция автобусна екскурзия до Швеция самолетни екскурзии до Швеция самолетна екскурзия до Швеция автобусна екскурзия Швеция автобусни екскурзии Швеция самолетна екскурзия Швеция самолетни екскурзии Швеция самолетна екскурзия Швеция информация за Швеция любопитни факти за Швеция оферти до Швеция оферта за Швеция автобусни екскурзии самолетни екскурзии още оферти от Алегра Ви Тур |