Екскурзии до Германия
Швейцария и Бавария – замъци и езера самолетен вариант НОВО!!!!
Продължителност: 7 дни / 6 нощувки

Транспорт: Самолет

Швейцария и Бавария – замъци и езера самолетен вариант с кацане в Милано НОВО!!!!
 
Цена от: 950 лв.
Маршрут: София - Милано - Женева - Веве - Монтрьо - Берн - Люцерн - Цюрих - остров Майнау - Констанц - замъка Линдерхоф - замъка Нойшванщайн - замъка Хоеншвангау - Мюнхен - езерото Химзее - замъка Херенхимзее - Грац - София
Продължителност: 7 дни/ 6 нощувки
Транспорт: автобус и самолет
За автобусен вариант натиснете ТУК
За самолетен вариант с кацане в Милано натиснете ТУК
Възможност за самолетен вариант с кацане в Женева по заявка с допълнително преизчисляване на пакетната цена спрямо цената на самолетния билет.
 
Дати:   
11.04.2017 - 17.04.2017 - STOP SALE!!!
01.05.2017 - 07.05.2017 - STOP SALE!!!
18.06.2017 - 24.06.2017
23.07.2017 - 29.07.2017
20.08.2017 - 26.08.2017
04.09.2017 - 10.09.2017
17.09.2017 - 23.09.2017
 
Цената  включва:
- 6 нощувки в хотели 2* и 3 * в околностите, а някои и в центровете на градовете  (1 - Милано, 1 - Монтрьо, 1 - Цюрих, 1 - в района на немската част на  езерото Бодензее, 1 - Мюнхен, 1 - в Грац);
- 6 закуски в ресторантите на хотелите;
- самолетен билет София –Милано;
- преносим багаж (ръчен багаж): на пътник е позволено да носи само един брой ръчен багаж с максимални размери 42 Х 32 Х 25 и тегло до 10 килограма;
- трансфер летище – хотел;
- транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;
- екскурзоводско обслужване;
- представител от фирма „АЛЕГРА ВИ ТУР”;
 
Цената не включва:
- медицинска застраховка (около 9 лв на човек при 5000 ЕВРО покритие, на Застрахователна компания ГРУПАМА ЕАД, за клиенти над 65 год. има оскъпяване)- заплаща се предварително в офиса;
- голям салонен 56х45х25 багаж /чекиран багаж до 32 кг/ 23 кг - уточняване на цената при резервация- заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за самостоятелна стая - 30 % върху пакетната цена- заплаща се предварително в офиса;
- посещение на остров Майнау - 27 евро (кораб от острова + вход) - заплаща се предварително в офиса;
- вход за замъка Линдерхоф по желание - около 9,50 евро - заплаща се предварително в офиса;
- вход за замъка Нойшванщайн по желание -около 14 евро - заплаща се предварително в офиса;
- вход за замъка Херенхимзее по желание – около 9 евро - заплаща се предварително в офиса;
- сити такси за хотелите между 2 и 5 евро на нощувка - заплаща се на място;
- застраховка "Оттмяна на пътуване" на фирма Групама ЕАД- повече информация може да намерите ТУК;
- музейни такси (по желание) - за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.
Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.
 
ОТСТЪПКИ:
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти и пенсионери, за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат =>2% отстъпка от пакетната цена.
Могат да се ползват само два вида отстъпки!!!
 
1 ден. Тръгване от летище София  терминал 1 в 06:40 полет за Милано кацане в 07:45. Разглеждане на  Милано - площад Дуомо - сърцето на града с конната статуя на Виктор Емануил II, галерията на Виктор Емануил, грандиозната постройка в готически стил на Миланската Катедрала; знаменитият площад де ла Скала с операта Ла Скала, сградата на общината и паметника на Леонардо да Винчи с неговите ученици. Нощувка до Милано.
2 ден. Закуска. Отпътуване за Женева. Посещение на магазин за шоколади. Разходка в международния град Женева, удобно разположен покрай Женевското езеро с цветния часовник, прочутия Женевски фонтан, стария град със статуята на Русо, катедралата “Св. Петър”. Продължаване за Веве. Разходка във Веве със статуята на Чарли Чаплин. Разходка в Монтрьо - ривиерата на Женевското езеро - със статуята на Фреди Меркюри. Нощувка в Алпите над Монтрьо.
3 ден. Закуска. Сутринта отпътуване за Берн – малък столичен град с непринудена атмосфера, получил името си от мечката, която е била първият трофей на Берхолтод V. Разходка около 1,5 ч. с разглеждане на Парламента, 6-километровата улица с фонтаните, Часовниковата кула. Продължаване за Люцерн – очарователен град с живописен стар център с рисувани къщи. Разходка около 2.30 ч. с разглеждане на покрития дървен мост, Монумента на лъва, Панормата. Продължаване за Цюрих – градът с 1030 фонтана, културен и интелектуален център с атмосфера на богатство и естетика. Ще видите църквата “Свети Петър” с 8 м. часовник, Женската Катедрала, Катедралата Грьосмюнстер, Кейовете. Нощувка в района на Цюрих.
4 ден. Закуска. Отпътуване за остров Майнау покрай езерото Бодензее - най-живописната немска ботаническа градина и най-посещаваното туристическо място на Боденското езеро с много тропически видове, изумителни тропически пеперуди, безпрепятствено  кацащи  върху посетителите, или реещи се сред екзотичната растителност. Разходка в град Констанц - красиво градче, разполовено от границата между Германия и Швейцария. Разглеждане на пристанището, Констанцкия залив, Емблемата на града „Империя” - 9-метрова скулптура на Петер Ленк, която държи в ръцете си голите фигури на Кайзер Сигизмунд и Папа Мартин V, Рейнския мост и кулата към Рейнската врата, Мюнстерплац, Старото и Новото кметство, Паметника на родения в Констанц Граф Фердинанд фон Цепелин Нощувка в района на езерото в немската част.
5 ден. Закуска. Ранно отпътуване за замъка Линдерхоф и посещение (по желание, срещу доплащане 9 евро) на дворец от XIX в., построен от баварския крал Лудвиг II. Архитектурата на сградата и парка са повлияни от Версайския дворец. Фасадата на замъка е в стил рококо, а интериора е смесица от барок и неорококо. Всички стаи са богато украсени със злато, сребро, мрамор, стенописи и майсенски порцелан. Дворецът е заобиколен от градини с множество скулптури и фонтани. Продължаване за замъка Нойшванщайн (по желание) - най-известния замък на крал Лудвиг II, послужил за емблема на анимационното студио на Уолд Дисни. Основите на замъка се полагат през 1869 г. от Лудвиг II, вдъхновен от сюжетите в оперите на Вагнер, и бива наречен „Замъка на мечтите”. Емблематичен за замъка е образът на лебеда - любима птица на краля, който се среща във всички декорации и вдъхновява Чайковски за създаването на балета „Лебедово езеро”. Отпътуване за Мюнхен. Нощувка в района на Мюнхен.
6 ден. Закуска. Кратка разходка в Мюнхен с разглеждане на Кметството, намиращо се на Мариенплац, Катедралата. Свободно време с възможност за шопинг. Към обед отпътуване за езерото Химзее и разглеждане на замъка Херенхимзее - най-разкошния замък, построен от Лудвиг II, красиво извисяващ се на най-големия остров Херен в езерото Химзее. Впечатлява със своя разкош и величие и прекрасните богато украсени паркове и градини. Отпътуване за Грац. Нощувка в района на Грац.
7 ден. Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПРОДУКТ НА “АЛЕГРА ВИ ТУР”.
 ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане и препотвърждение при събран минимум 10 човека);
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години не придружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант  на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.
- В някои от държавите е задължително да се плаща сити такса в хотелите между 1 и 5  Евро на вечер при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция от клиентите или предварително събрана от водача преди настаняване.
- Не обявените хотели в програмите, ще бъдат обявени 7 дни преди отпътуването.
- Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носният в себе си  от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 работни дни преди датата на отпътуване.
- При самолетните програми, когато се ползват полети на ниско тарифни компании (WIZZ air, RYAIAN air) цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air и RYAIAN air
- Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване"
- Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500170000193 / с валидност  от 00:00 часа на  15.03.2017 до 24:00 часа на 14.03.2018 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Адрес: гр.София 1124 бул. Цариградско шосе № 47А,Блок В ет.3(вход от ул. Николай Ракитин) тел. +359 2 915 88 88, За щети: 0700 123 32; е-маил: office@groupama.bg
 
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЪРЖАВИТЕ:

 ОФЕРТА № 199354

Остров Майнау се намира в Констанс. Той е частна собственост, а неговите собственици от своя страна са решили да го превърнат в Рая на цветята. Известен като Островът на цветята остров Майнау в Констанс е същински рай от всевъзможни, пъстри растения и цветове, около които кръжат безброй пеперуди. Самата идея за парк с екзотични видове принадлежи на херцог Фридрих І, който бил страстен пътешественик и се посвещава на каузата да събира редки видове, след което ги носел на острова.

След смъртта му островът запада, а по-късно преминава във владение на шведския кралски двор. През 1932 година Майнау в Констанс е подарен като сватбен подарък на граф Ленард Бернадот от баща му принц Вилхелм. Именно граф Бернадот е човекът, който превръща острова в тази цветна красота, която виждаме днес. След смъртта му на 95-годишна възраст Съпругата му графиня Соня Бернадот продължава делото на мъжа си и то доста успешно.

Забележителните места в Майнау в Констанс са най-вече Къщата на пеперудите, където могат да се видят орхидеи, мимози и какви ли не редки видове, които омайват с аромата си. В италианската градина на розите има над 20 000 рози, селектирани от над 1200 сорта. Годишно на този остров в Констанс идват над 1 милион посетители.

Замъкът Нойшванщайн е една от най-известните туристически забележителности в Германия. Красивият дворец е построен на 92-метров хълм в Баварските Алпи. Разположението му обхваща югозападната част на тази немска провинция, в близост до Хоеншвангау съвсем близо до австрийската граница. Въпреки, че фотографирането на интериора на замъка Нойшванщайн не е позволено, фасадата му е една от най-често сниманите сгради в Германия. Величествената осанка на този красив дворец е избрана да стане основна част от логото на Уолт Дисни.

В превод Нойшванщайн означава Нов лебедов камък, а името му е вдъхновено от рицаря на лебеда от операта на Вагнер „Лоенгрин”. Това е най-известният замък на баварския крал Лудвиг II, често наричан и лудия крал. Освен този, той построява още три два двореца. Разположен в подножието на Баварските Алпи и връх Цугшпице, Т.нар „Замък на лебедовата скала“ се намира в подножието на връх Цугшпице, в местността Алгой, община Швангау, близо до град Фюсен , което е на границата с австрийската провинция Тирол.

Лудвиг II, наречен още Безумния започва строежа на фантастичния замък Нойшванщайн през 1869 г. на мястото, където е израстнал. Това мащабно произведение на изкуството е по проект на архитектите Едуард Ридел и Кристиан Янк, които приключват работата си по Нойшванщайн след 17 г. усърдна работа, малко преди смъртта на лудия крал през 1886 г.

Заради своята неповторима архитектура и вътрешно оформление Нойшванщайн е посещаван всяка година от повече от милион туристи. Нарична още „Приказният замък“ той е построен в автентичния стил на старите германски рицарски крепости.

Тронната зала на Нойшванщайн е проектирана и направена във византийски стил, като наподобява залата, в която се съхранява Свещения граал. Тя се състои от два етажа и е вдъхновена от храмът „Света София” в Истанбул. Тайни окултни знаци и символи могат да се видят навсякъде из двореца, както и множество митологични сцени, претворени в красиви фрески.

Полезни връзки:

екскурзии до Германия | екскурзия до Германия | екскурзии Германия | екскурзия Германия | автобусни екскурзии до Германия | автобусна екскурзия до Германия | самолетни екскурзии до Германия | самолетна екскурзия до Германия | автобусна екскурзия Германия | автобусни екскурзии Германия | самолетна екскурзия Германия | самолетни екскурзии Германия | самолетна екскурзия Германия | информация за Германия | любопитни факти за Германия | оферти до Германия | оферта за Германия | автобусни екскурзии | самолетни екскурзии | още оферти от Алегра Ви Тур | екскурзии до Замъка Линдерхоф | екскурзия до Замъка Линдерхоф | екскурзии Замъка Линдерхоф | екскурзия Замъка Линдерхоф | автобусни екскурзии до Замъка Линдерхоф | автобусна екскурзия до Замъка Линдерхоф | самолетни екскурзии до Замъка Линдерхоф | самолетна екскурзия до Замъка Линдерхоф | автобусна екскурзия Замъка Линдерхоф | автобусни екскурзии Замъка Линдерхоф | самолетна екскурзия Замъка Линдерхоф | самолетни екскурзии Замъка Линдерхоф | самолетна екскурзия Замъка Линдерхоф | информация за Замъка Линдерхоф | любопитни факти за Замъка Линдерхоф | оферти до Замъка Линдерхоф | оферта за Замъка Линдерхоф | екскурзии до Замъка Нойшванщайн | екскурзия до Замъка Нойшванщайн | екскурзии Замъка Нойшванщайн | екскурзия Замъка Нойшванщайн | автобусни екскурзии до Замъка Нойшванщайн | автобусна екскурзия до Замъка Нойшванщайн | самолетни екскурзии до Замъка Нойшванщайн | самолетна екскурзия до Замъка Нойшванщайн | автобусна екскурзия Замъка Нойшванщайн | автобусни екскурзии Замъка Нойшванщайн | самолетна екскурзия Замъка Нойшванщайн | самолетни екскурзии Замъка Нойшванщайн | самолетна екскурзия Замъка Нойшванщайн | информация за Замъка Нойшванщайн | любопитни факти за Замъка Нойшванщайн | оферти до Замъка Нойшванщайн | оферта за Замъка Нойшванщайн | екскурзии до Замъка Хоеншвангау | екскурзия до Замъка Хоеншвангау | екскурзии Замъка Хоеншвангау | екскурзия Замъка Хоеншвангау | автобусни екскурзии до Замъка Хоеншвангау | автобусна екскурзия до Замъка Хоеншвангау | самолетни екскурзии до Замъка Хоеншвангау | самолетна екскурзия до Замъка Хоеншвангау | автобусна екскурзия Замъка Хоеншвангау | автобусни екскурзии Замъка Хоеншвангау | самолетна екскурзия Замъка Хоеншвангау | самолетни екскурзии Замъка Хоеншвангау | самолетна екскурзия Замъка Хоеншвангау | информация за Замъка Хоеншвангау | любопитни факти за Замъка Хоеншвангау | оферти до Замъка Хоеншвангау | оферта за Замъка Хоеншвангау | екскурзии до остров Майнау | екскурзия до остров Майнау | екскурзии остров Майнау | екскурзия остров Майнау | автобусни екскурзии до остров Майнау | автобусна екскурзия до остров Майнау | самолетни екскурзии до остров Майнау | самолетна екскурзия до остров Майнау | автобусна екскурзия остров Майнау | автобусни екскурзии остров Майнау | самолетна екскурзия остров Майнау | самолетни екскурзии остров Майнау | самолетна екскурзия остров Майнау | информация за остров Майнау | любопитни факти за остров Майнау | оферти до остров Майнау | оферта за остров Майнау | екскурзии до Мюнхен | екскурзия до Мюнхен | екскурзии Мюнхен | екскурзия Мюнхен | автобусни екскурзии до Мюнхен | автобусна екскурзия до Мюнхен | самолетни екскурзии до Мюнхен | самолетна екскурзия до Мюнхен | автобусна екскурзия Мюнхен | автобусни екскурзии Мюнхен | самолетна екскурзия Мюнхен | самолетни екскурзии Мюнхен | самолетна екскурзия Мюнхен | информация за Мюнхен | любопитни факти за Мюнхен | оферти до Мюнхен | оферта за Мюнхен | екскурзии до езерото Химзее | екскурзия до езерото Химзее | екскурзии езерото Химзее | екскурзия езерото Химзее | автобусни екскурзии до езерото Химзее | автобусна екскурзия до езерото Химзее | самолетни екскурзии до езерото Химзее | самолетна екскурзия до езерото Химзее | автобусна екскурзия езерото Химзее | автобусни екскурзии езерото Химзее | самолетна екскурзия езерото Химзее | самолетни екскурзии езерото Химзее | самолетна екскурзия езерото Химзее | информация за езерото Химзее | любопитни факти за езерото Химзее | оферти до езерото Химзее | оферта за езерото Химзее | екскурзии до замъка Херенхимзее | екскурзия до замъка Херенхимзее | екскурзии замъка Херенхимзее | екскурзия замъка Херенхимзее | автобусни екскурзии до замъка Херенхимзее | автобусна екскурзия до замъка Херенхимзее | самолетни екскурзии до замъка Херенхимзее | самолетна екскурзия до замъка Херенхимзее | автобусна екскурзия замъка Херенхимзее | автобусни екскурзии замъка Херенхимзее | самолетна екскурзия замъка Херенхимзее | самолетни екскурзии замъка Херенхимзее | самолетна екскурзия замъка Херенхимзее | информация за замъка Херенхимзее | любопитни факти за замъка Херенхимзее | оферти до замъка Херенхимзее | оферта за замъка Херенхимзее | екскурзии до Милано | екскурзия до Милано | екскурзии Милано | екскурзия Милано | автобусни екскурзии до Милано | автобусна екскурзия до Милано | самолетни екскурзии до Милано | самолетна екскурзия до Милано | автобусна екскурзия Милано | самолетни екскурзии Милано | самолетна екскурзия Милано | информация за Милано | любопитни факти за Милано | оферти до Милано | оферта за Милано | екскурзии до Женева | екскурзия до Женева | екскурзии Женева | екскурзия Женева | автобусни екскурзии до Женева | автобусна екскурзия до Женева | самолетни екскурзии до Женева | самолетна екскурзия до Женева | автобусна екскурзия Женева | автобусни екскурзии Женева | самолетна екскурзия Женева | самолетни екскурзии Женева | самолетна екскурзия Женева | информация за Женева | любопитни факти за Женева | оферти до Женева | оферта за Женева | екскурзии до Веве | екскурзия до Веве | екскурзии Веве | екскурзия Веве | автобусни екскурзии до Веве | автобусна екскурзия до Веве | самолетни екскурзии до Веве | самолетна екскурзия до Веве | автобусна екскурзия Веве | автобусни екскурзии Веве | самолетна екскурзия Веве | самолетни екскурзии Веве | самолетна екскурзия Веве | информация за Веве | любопитни факти за Веве | оферти до Веве | оферта за Веве | екскурзии до Монтрьо | екскурзия до Монтрьо | екскурзии Монтрьо | екскурзия Монтрьо | автобусни екскурзии до Монтрьо | автобусна екскурзия до Монтрьо | самолетни екскурзии до Монтрьо | самолетна екскурзия до Монтрьо | автобусна екскурзия Монтрьо | автобусни екскурзии Монтрьо | самолетна екскурзия Монтрьо | самолетни екскурзии Монтрьо | самолетна екскурзия Монтрьо | информация за Монтрьо | любопитни факти за Монтрьо | оферти до Монтрьо | оферта за Монтрьо | екскурзии до Берн | екскурзия до Берн | екскурзии Берн | екскурзия Берн | автобусни екскурзии до Берн | автобусна екскурзия до Берн | самолетни екскурзии до Берн | самолетна екскурзия до Берн | автобусна екскурзия Берн | автобусни екскурзии Берн | самолетна екскурзия Берн | самолетни екскурзии Берн | самолетна екскурзия Берн | информация за Берн | любопитни факти за Берн | оферти до Берн | оферта за Берн | екскурзии до Люцерн | екскурзия до Люцерн | екскурзии Люцерн | екскурзия Люцерн | автобусни екскурзии до Люцерн | автобусна екскурзия до Люцерн | самолетни екскурзии до Люцерн | самолетна екскурзия до Люцерн | автобусна екскурзия Люцерн | автобусни екскурзии Люцерн | самолетна екскурзия Люцерн | самолетни екскурзии Люцерн | самолетна екскурзия Люцерн | информация за Люцерн | любопитни факти за Люцерн | оферти до Люцерн | оферта за Люцерн | екскурзии до Цюрих | екскурзия до Цюрих | екскурзии Цюрих | екскурзия Цюрих | автобусни екскурзии до Цюрих | автобусна екскурзия до Цюрих | самолетни екскурзии до Цюрих | самолетна екскурзия до Цюрих | автобусна екскурзия Цюрих | автобусни екскурзии Цюрих | самолетна екскурзия Цюрих | самолетни екскурзии Цюрих | самолетна екскурзия Цюрих | информация за Цюрих | любопитни факти за Цюрих | оферти до Цюрих | оферта за Цюрих | екскурзии до Констанц | екскурзия до Констанц | екскурзии Констанц | екскурзия Констанц | автобусни екскурзии до Констанц | автобусна екскурзия до Констанц | самолетни екскурзии до Констанц | самолетна екскурзия до Констанц | автобусна екскурзия Констанц | автобусни екскурзии Констанц | самолетна екскурзия Констанц | самолетни екскурзии Констанц | самолетна екскурзия Констанц | информация за Констанц | любопитни факти за Констанц | оферти до Констанц | оферта за Констанц | екскурзии до Грац | екскурзия до Грац | екскурзии Грац | екскурзия Грац | автобусни екскурзии до Грац | автобусна екскурзия до Грац | самолетни екскурзии до Грац | самолетна екскурзия до Грац | автобусна екскурзия Грац | автобусни екскурзии Грац | самолетна екскурзия Грац | самолетни екскурзии Грац | самолетна екскурзия Грац | информация за Грац | любопитни факти за Грац | оферти до Грац | оферта за Грац | екскурзии до Швейцария | екскурзия до Швейцария | екскурзии Швейцария | екскурзия Швейцария | автобусни екскурзии до Швейцария | автобусна екскурзия до Швейцария | самолетни екскурзии до Швейцария | самолетна екскурзия до Швейцария | автобусна екскурзия Швейцария | автобусни екскурзии Швейцария | самолетна екскурзия Швейцария | самолетни екскурзии Швейцария | самолетна екскурзия Швейцария | информация за Швейцария | любопитни факти за Швейцария | оферти до Швейцария | оферта за Швейцария |